De winkelwagen is leeg

Verzenden en Retour

Verzenden en retour

 

Verzending:

Voor al onze producten hebben wij op basis van gewicht en afmetingen een transporteur bepaald. De kosten varieren van € 5.75 tot € 125.00 incl btw.
Als je meerdere producten besteld, dan wordt automatisch 1 keer het hoogste verzendtarief gerekend van de bestelde artikelen. Afhalen in Lichtenvoorde is natuurlijk ook mogelijk.

Woon je niet in Nederland maar in België of Duitsland en wil je graag een artikel van onze webshop bestellen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Verzendkosten:

* Kleine items die met de pakket dienst mee kunnen € 5.75 DHL verzending tot 20 kg ( montage sets, afdekkapjes)
* Tuinbank of een enkele bloembak kan vaak op een kleine pallet € 50.00 incl btw met Jos Dusseldorp transport of eigen transport
* Tuinhekken, trellisbloembakken of picknicktafel tot 200 cm € 75.00 incl btw met Jos Dusseldorp transport of eigen transport
* Alle tafels, banken en picknicktafels vanaf 200 cm zijn € 100.00 incl btw Eigen transport incl montage altijd op afspraak.
* Transport naar de waddeneilanden kan alleen in overleg. Transport naar Belgie is vanaf € 125.00 incl btw.

Mocht u vragen hebben over de verzendkosten stel ze gerust per mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Retour:

De artikelen die u bij ons besteld zijn vaak op maat gemaakt of op kleur voor u gecoat. Dit valt onder maatwerk en kan niet geretouneerd worden. Ondanks dat we zeer zorgvuldig omgaan met uw product kan het een keer gebeuren dat er schade is. Meestal valt dit op te lossen. Neem contact met ons op.

Eventuele klachten bij en of na de bezorging dienen binnen 48 uur per e-mail aan ons gemeld teworden. Liefst met foto ter illustratie. Bij het aftekenen van de pakbon tekent u voor akkoord van de kwaliteit van de geleverde goederen. Let dus goed op als de transporteur bij u komt leveren. Controleer de verpakking en inhoud op schade, en instrueer evt diegene die uw bestelling in ontvangst neemt als u zelf niet aanwezig bent. Na het aftekenen van de pakbon kunnen wij helaas niet meer ingaan op reclamaties.

Op al onze producten geeft HCD de wettelijke garantie termijn van 14 dagen. Een product kan binnen 14 dagen altijd geretourneerd worden mits onbeschadigd en in de originele verpakking. Met uitzondering van Maatwerk. De kosten voor retourneren zijn voor de aankopende partij.

Als wij het artikel in goede orde hebben ontvangen, onbeschadigd en ongebruikt dan zullen we het aankoop bedrag zsm retour storten op de zelfde wijze als u heeft voldaan. Per bank, of via de webshop.

 

 

 

 

 

 

Afdrukken